KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST

TAR EN PAUS!

Hej fina ni ♥

Jag kommer ta en liten paus här på bloggen. Vet inte hur länge, kan bli en vecka eller en månad eller längre MEN jag kommer öka takten på Instagram och tipsa om skönhet även där samt lägga ut videos på hudvård, smink och hårstyling så följ mig gärna där! KICKIMAKEUPARTIST heter jag på Instagram.

Puss och vi hörs snart här igen och jag finns som sagt på Instagram så vill ni så hörs vi där ♥

KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST

9 reaktioner på ”TAR EN PAUS!

  1. Tråkigt, men klart att du ska pausa om du behöver. Vi följer dig på Insta och ser fram emot att du börjar blogga igen när du känner att det finns tid och lust ❤️ kram

  2. Ser fram emot tips och härliga bilder på vad du gör på insta! Ha det bra och ta hand om dig!

Kommentera