LUMENE, LUMENE INSTANT GLOW BEAUTY SERUM, KICKI MAKEUPARTIST, KICKI BURMAN

LUMENE INSTANT GLOW BEAUTY SERUM!

Hej hej!

Idag vill jag rekommendera LUMENE INSTANT GLOW BEAUTY SERUM som ger precis vad namnet avslöjar fint lyster till ansiktet. Du kan använda produkten som den är för en lättare täckning eller så använder du den under din foundation för en extra boost och glow till ansiktet.

Jag älskar den! Jag tycker den är toppen om du inte vill ha en full makeup men vill jämna ut hudtonen utan att varken se eller känna dig sminkad. Glöm inte att skaka flaskan innan du applicerar produkten.

 

LUMENE INSTANT GLOW BEAUTY SERUM

LUMENE, LUMENE INSTANT GLOW BEAUTY SERUM, KICKI MAKEUPARTIST, KICKI BURMAN

LUMENE, LUMENE BEAUTY SERUM, KICKI MAKEUPARTIST, KICKI BURMAN

 

Kram Kicki

Kommentera