Kicki Burman, kicki makeupartist

SKOGEN ♥

Hej hej!

Varje dag är jag uppe i skogen och promenerar, så skönt att kunna vara på en plats där det inte är trängsel samt gör gott för själen. Jag tar in allt, fyller sinnena med minnen och laddar batterierna.

Vi pratar om våren och sommaren, planerar att renovera lite i Hälsingland, plantera äppelträd, körsbärsträd och odla mera grönsaker – det är sånt som får mig att palla med dessa mörka månader – en längtan och planer för våren och sommaren ♥

Ska köra igång med min PT så fort jag är tillbaka i Stockholm så endorfinerna får sitt också 🙂

Det blir nog bra det här ändå, vi smyger igång det nya året, små steg, doppar lixom tårna i 2021, tar djupa andetag, känner oss för och hoppas på det bästa ♥

 

Osminkad, trött, rufsig men glad och tacksam.

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”SKOGEN ♥

Kommentera