SLEEPOVER PARTY!

Hej hej!

Gott nytt år på er ♥

Här har det varit fullt upp, kidsen sov över hos oss och vi har lekt, pysslat, målat, gjort snögubbar, tittat på LasseMajas Detektivbyrå och ätit gott. Så roligt att dom är så gamla nu att man kan ha behållning av samma filmer 🙂

När det väl var dax att sova så bestämde dom att Elsa och Astrid skulle sova med mig i mitt rum, Sara ville sova med farmor och deras farfar ja han fick ta soffan haha. Så fick det bli!

 

Astrid i mitt knä – filmen var lite ”läskig” ibland.

 

Jag hade köpt canvastavlor som dom fick måla på, jag ska sätta upp som på väggen hemma 🙂 Dom tyckte det var så roligt och från av vara rädda att göra ”fel” så lät dom kreativiteten flöda och vågade blanda färger för att se vad det blir för färg då och bara måla vad som känns roligt.

 

Penslarna var lite för spretiga så jag hämtade tops i stället – man tager vad man haver 🙂

 

ÄNTLIGEN kom snön också, efter flera dagar av regn så vaknade vi upp till ett vitt landskap ♥ Ska snart klä på mig och ta en långpromenad i snön – en till kopp te först bara 🙂

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”SLEEPOVER PARTY!

Kommentera