LUMENE, LUMENE BLUR CONCEALER, LUMENE BLUR LONGWEAR CONCEALER, SÅHÄR LÄGGER DU CONCEALER, CONCEALERGUIDE, KICKIMAKEUPARTIST

CONCEALERGUIDE – ALLT DU BEHÖVER VETA!

Hej hej!

Nu har jag landat i Sundsvall, jag kom fram igår ♥ Svimmade på perrongen i Stockholm men det löste sig, jag fick hjälp att komma på tåget och låg hela dagen i mamma och pappas soffa så idag känner jag mig piggare. Vi klädde granen, såg på julfilm och bara tog det lugnt. Skönt. Men min hjärna har svårt att koppla av, den går på högvarv men jag hoppas den får ledigt snart också 🙂

Idag vill jag visa er och fråga om ni har testat LUMENE BLUR LONGWEAR CONCEALER? Vad tycker ni om den? Jag har inte hunnit jobba med den än men den kommer såklart att testas så fort tillfälle ges. Är så nyfiken på den. Återkommer med betyg 🙂

Första intrycket är dock att den verkar vara toppen, mjuk, återfuktande och lätt men ändå täckande. Priset är 149kr men nu finns den dessutom på rea lite överallt. Dom finns i tre färger, light, medium och dark vilket är för få kan jag tycka men dom kanske kommer ut i flera färger. 🙂

 

♥ Glöm inte att läsa DEN STORA CONCEALERGUIDEN som jag skrev för nästan 2år sedan där jag visar er hur och vart du kan applicera din concealer, samt lite tips på vad du kan tänka på gällande just concealer. Här finns allt du behöver veta för att bli proffs på concealer!

 

LUMENE BLUR LONGWEAR CONCEALER

LUMENE, LUMENE BLUR CONCEALER, LUMENE BLUR LONGWEAR CONCEALER, SÅHÄR LÄGGER DU CONCEALER, CONCEALERGUIDE, KICKIMAKEUPARTIST

LUMENE, LUMENE BLUR CONCEALER, LUMENE BLUR LONGWEAR CONCEALER, SÅHÄR LÄGGER DU CONCEALER, CONCEALERGUIDE, KICKIMAKEUPARTIST

 

Kram Kicki

 

4 reaktioner på ”CONCEALERGUIDE – ALLT DU BEHÖVER VETA!

  1. Oj, så otäckt, Skönt att få vila lite. Låter som du behöver det.
    Ta hand om dig!
    God jul!

  2. Men jisses! Ta hand om dig ordentligt nu, inget stressande och spring! Livet är ett maraton, inte ett sprintlopp sa en klok människa en gång 🙂

Kommentera