NARS HIGH PIGMENTED LONGWEAR EYELINER, PRIMER, ÖGONSKUGGSPRIMER, KAJAL, EYELINER, NARS, KICKI MAKEUPARTIST

HUR FÅR MAN ÖGONSKUGGAN ATT HÅLLA HELA DAGEN?

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Hur får man ögonskuggan att hålla hela dagen och inte lägga sig i veck och kladda ihop på ögonlocket?

När jag sminkar ska ju ofta ögonskuggorna vara på plats i allt från 1 timme till 12 timmar beroende på vad det är för jobb jag gör. Jag ser först och främst till att använda ögonskuggor med BRA kvalité och jag grundar alltid ögonlocken med någon sorts PRIMER. Men en primer kan vara en kajalpenna likväl.

Låt mig presentera två olika produkter jag använder.

 

NARS TINTED SMUDGE PROOF EYESHADOW BASE

NARS, NARS SMUDGE PROOF PRIMER, NARS ÖGONSKUGGSPRIMER, KICKI MAKEUPARTIST

NARS, NARS SMUDGE PROOF PRIMER, NARS ÖGONSKUGGSPRIMER, KICKI MAKEUPARTIST

NARS, NARS SMUDGE PROOF PRIMER, NARS ÖGONSKUGGSPRIMER, KICKI MAKEUPARTIST

Först ut är denna ögonskuggsprimer från NARS som finns i två olika färger. Förutom att den håller ögonskuggorna på plats så neutraliserar den ögonlocken så man får en jämn färg att sminka på. Den förstärker dessutom ögonskuggans färg.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) på 20% rea!

 

Nästa produkt jag vill visa er som jag använder som kajal/eyeliner/primer är NARS HIGH PIGMENT LONGWEAR EYELINER. Häng med så förklarar jag hur jag använder dessa.

 

NARS HIGH PIGMENET LONGWEAR EYELINER

NARS HIGH PIGMENTED LONGWEAR EYELINER, PRIMER, ÖGONSKUGGSPRIMER, KAJAL, EYELINER, NARS, KICKI MAKEUPARTIST

NARS HIGH PIGMENTED LONGWEAR EYELINER, PRIMER, ÖGONSKUGGSPRIMER, KAJAL, EYELINER, NARS, KICKI MAKEUPARTIST

Dessa kajalpennor från NARS har jag i flera färger och jag ÄLSKAR dom! Dom glider på ögonlocken och är superlätta att jobba med. Dessutom håller dom hela dagen.

Vill jag ha den som en primer så målar jag en lite tjockare eyeliner som jag snabbt suddar (snabbt så den inte hinner torka på locket för då är det svårare att sudda den) uppåt mot globlinjen, det behöver inte vara perfekt för sen ska ju ögonskuggan läggas ovanpå detta.

Vill jag ha den som en eyeliner så målar jag som vanligt en linje längs ögonfransarna – den håller verkligen hela dagen. Ibland suddar jag den lite lätt om jag inte vill ha en skarp linje.

Som alltid när ni målar en eyeliner är det viktigt att komma ner till fransroten, det ska inte vara en glipa mellan fransarna och eyelinern.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) på 20% rea!

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”HUR FÅR MAN ÖGONSKUGGAN ATT HÅLLA HELA DAGEN?

  1. Hej! Funkar de här att ha på vattenlinjen på ögonlocket? Jag har svårt att hitta en penna som fastnar där. Om inte, har du något annat tips? Mvh /Anna-Lena

    • Hej hej!

      Det beror lite på hur pass på hur ”blöta” och rinnande ögon man har. Men jag tar alltid en ögonskugga i samma färg som jag lägger över kajalen på vattenlinjen för att ”fästa den” då håller den bättre oavsett märke. Vet att Isadora annars har pennor anpassade för just vattenlinjen. Kram!

Kommentera