Serum, Ansiktsserum, Vad är serum, bäst i test serum, ansiktsolja, ansikts booster, hudvård, hudvårdssteg, codage, bioeffect, the ordinary, exuviance, beute pacefique, kronans fuktserum, dermalogica skin hydrating booster, dt brandt sleep serum

MINA FAVORITER FRÅN DERMALOGICA – PÅ REA IDAG!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Ser att ett av mina favoritmärken Dermalogica har 25% rabatt just idag så jag tänkte tipsa er om några av mina favoriter och hoppas det kan hjälpa er lite i skönhetsdjungeln 🙂

Häng med!

 

DERMALOGICA SPECIAL CLEANSING GEL

Dermalogica, Dermalogica Special Cleansing Gel, bra ansiktstvätt, kickimakeupartist

Först ut är deras ansiktstvätt DERMALOGICA SPECIAL CLEANSING GEL, jag vet inte hur många flaskor jag har avverkat genom åren. Den är SÅ bra! Den tar bort all makeup och smuts men torkar inte ut huden. Den finns även i mindre storlek.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICA MULTIVITAMIN POWER FIRM

Dermalogica, multivitamin power firm, ögonkräm, bästa ögonkrämen, kickimakeupartist

En alldeles underbar ögonkräm som jag har använt i många år. Den passar perfekt till en mogen hud och den är som ett balsam för huden. Den är utslätande, reparerande och förbättrar spänsten i huden.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICA NIGHTLY LIP TREATMENT

DERMALOGICA, NIGHTLY LIP TREATMENT, mjuka läppar, kickimakeupartist

Den perfekta produkten till dina läppar! WOW, jag använder denna varje natt och slipper torra nariga läppar. Det är som en ansiktsmask för läpparna 🙂 Den jobbar anti-age och jämnar ut linjerna runt dina läppar.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICA INTENSIVE EYE REPAIR

Dermalogica, Dermalogica intensive eye repair, återfuktande ögonkräm, bästa ögonkrämen

Här är ytterligare en ögonkräm från Dermalogica som jag älskar. Denna innehåller reparerande c-vitamin samt fuktbindande hyaluronsyra som ger en massa fukt som slätar ut torra linjer runt ögonen. Den jobbar även reparerande på den tunna huden under ögonen. Den är magisk! Har nog avverkat 5 tuber minst av denna.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICA SUPER RICH REPAIR

Dermalogica, Dermalogica super rich repair, hudvård, torr hud, återfuktning, mycket torr hud

Här kommer en till favorit, denna förälskade jag mig i min första resa till LA då min hud sprack sönder av den torra luften där. Hade med mig denna som en nattkräm men den användes dygnet runt till mitt ansiktes glädje 🙂 Förutom att det är en ordentlig mjukgörare så stimulerar den även kollagenproduktionen.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICA SKIN HYDRATING MASQUE

Dermalogica, Dermalogica Skin Hydrating masque, återfuktande ansiktsmask, fuktbomb, fuktmask, kickimakeupartist

Denna fuktmask är som ett glas vatten till huden – en riktig fuktbomb och en självklar produkt i mitt badrumsskåp. Har avverkat många tuber och många till kommer avverkas 🙂

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICASKIN HYDRATING BOOSTER

Serum, Ansiktsserum, Vad är serum, bäst i test serum, ansiktsolja, ansikts booster, hudvård, hudvårdssteg, codage, bioeffect, the ordinary, exuviance, beute pacefique, kronans fuktserum, dermalogica skin hydrating booster, dt brandt sleep serum

Precis som namnet avslöjar så är det en riktig fuktbooster till huden. Jag applicera några droppar innan mitt serum och ansiktskräm för ett extra fuktboost. Den är toppen!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICA INTENSIVE MOISTURE BALANCE

Dermalogica, Dermalogica Intensive Moisture Balance, återfuktande ansiktskräm

Sist men inte minst vill jag tipsa om deras ansiktskräm som jag har använt i många år. Det är en djupt återfuktande ansiktskräm som passar perfekt till en torr hud. Älskar denna!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

Det var allt, hoppas det hjälpte er att hitta några egna favoriter från Dermalogica.

 

Dela gärna inlägget och kom ihåg att REA priset gäller endast idag!

 

Kram Kicki

 

 

 

Kommentera