Filorga, Filorga Hydra Hyal Serum, fuktserum, ansiktsserum

ETT FANTASTISKT FUKTSERUM!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Åh jag har en ledig lördag, så härligt!

Ska gå och träna på gymmet först, sen blir det shopping på stan och en aw med kompisar och sen en middag ute på stan – SKOJA BARA!!

Så hade nog en vanlig lördag utan en pandemi sett ut dock 🙂 Nä man får nöja sig med en promenad ute och sen en film i soffan 🙂 Kommer behöva köpa en ny soffa efter denna pandemi, eller börja sitta på andra delar av den hahaha, sitter alltid på samma ställe och det börjar bli en grop(?) där nu..

Hur mår ni? Jobbar ni hemifrån? Håller ni er friska? Jag kan ju inte jobba hemifrån men jag har munskydd och visir när jag jobbar. Dessutom testas vi på en del jobb för att se om vi har pågående infektion. Häromdagen fick 3 personer vända i dörren då dom hade pågående covid men kände ingen symtom – TUR att dom testades..

Har ni hittat några nya intressen när ni är hemma? Onlinekurser? Växter, matlagning, bokcirkel? Dela med er! 🙂

 

Nåväl, det jag ville skriva idag var ett tips på ett superserum! Det är ett ansiktsserum som är rejält återfuktande, ger volym och jobbar anti-age samt ger underbar lyster till huden. ÄLSKAR detta serum från FILORGA!!

Ett serum använder du innan din dagkräm 🙂 Serumet kommer djupare ner i huden än en ansiktskräm och dessutom hjälper den att slussa ner din ansiktskräm djupare än vad den kan utan ett serum.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) på REA dessutom så skynda fynda!!

 

FILORGA HYDRA-HYAL SERUM

Filorga, Filorga Hydra Hyal Serum, fuktserum, ansiktsserum

 

Ha en fin lördag ♥

Kram Kicki

 

Kommentera