HEMMATRÄNING!

Hej hej!

Tog en print-screen från en video så bilden är väldigt suddig – sorry för det. Har ju inte kunnat träna armen på snart två år pga skadan/inflammationen men tar jag i så jag spricker samt har tur med ljuset så kan man tro att det är en liten muskel där ändå hahaha. Dagens pass blev mest ben och rygg – benen skakar som asplöv nu, undra hur det kommer kännas i morgon hehe.

Har ni tips på bra hemmaträning? Gillar inte att springa ute när det är kallt. Har ju kettlebells, hantlar och gummiband hemma men vill ha ett bra och svettig träningsprogram att följa. Dela gärna med er om ni vet av ett bra pass 🙂

 

 

KRAM KICKI

3 reaktioner på ”HEMMATRÄNING!

  1. Hej Kicki, det var länge sen jag har kommenterat (mest pga.lat :D) men jag läser och älskar din blogg <3 fin biceps! Jag tränar hemifrån sedan i våras, har hittat en app som heter "HASFIT", (heart and soul fitness, men tänk inte att det är ngt mesigt :D). Kolla in dem på Youtube, jag älskar både passen och människorna som driver det. Jag har som sagt appen, och med den kan jag antingen välja "lösa pass" inom flera olika kategorier, eller välja ett program att följa (också olika kategorier och är superbra, behöver inte tänka på vad jag ska hitta på, allt finns serverad, bara tuta och köra :D). Finns en del strech- och rehabiliteringspass och i de flesta passen är både uppvarming och lite strech finns inbyggda. Appen heter "HASFIT" som sagt, jag betalar 59!! kronor i månaden som lags på mitt telefonräkning. Du kan casta från mobilen/platten till tv:n om du önskar. Just det, alla pass är utformade för att kunna köra hemma. Som du ser tycker jag verkligen om detta koncept och Coach Kozak och Claudia som de heter, så kolla! Kram och ha en fin dag, Melinda <3

Kommentera