LA ROCHE POSAY CICAPLAST BALM B5, SOS KRÄM, TORR HUD, BUDGETTIPS, BUDGETKRÄM, KICKIMAKEUPARTIST

BUDGETTIPS! FANTASTISK KRÄM FÖR UNDER 100KR!

Hej hej!

För någon vecka sedan när jag var hemma hos mina föräldrar hade jag gått på för hårt med syra och peeling så huden sprack bokstavligen sönder och jag hade inte med mig mina ansiktskrämer som är bra för just detta så jag åkte till apoteket och köpte denna budgetpärla som faktiskt löste problemet.

Har fortsatt använda den även efter att huden har läkt för den ger sån fin lyster samt känns underbar på huden. Jag använder först mina vanliga krämer och sen adderar jag denna på partier där jag tenderar att bli torr.

LA ROCHE POSAY CICAPLAST BALM B5 kostar under hundralappen och kan användas på torra partier på kroppen och i ansiktet (jag köttade på i hela ansiktet) 🙂 Den passar till alla åldrar, från barn till vuxna.

 

LA ROCHE POSAY CICAPLAST BALM B5

LA ROCHE POSAY CICAPLAST BALM B5, SOS KRÄM, TORR HUD, BUDGETTIPS, BUDGETKRÄM, KICKIMAKEUPARTIST

 

Ha en fin måndag!

Kram Kicki

Kommentera