ORIBE, ORIBE FEATHERBALM WEIGHTLESS STYLER, STYLINGKRÄM, KICKIMAKEUPARTIST, KICKI BURMAN

WOW VILKEN UNDERBAR PRODUKT!

Inlägget innehåller adlink

 

Godmorgon!

Nämen de senaste två veckorna har nästan alla mina favoritprodukter tagit slut en efter en.. Igår klämde jag ut det sista av min ÄLSKADE Oribe Featherbalm Weightless Styler.

Vad är detta för produkt då? Jo först och främst så är den till håret 🙂 Jag applicerar den i handdukstorkat hår och antingen låter jag håret lufttorka eller så fönar jag in den i håret. WOW så bra den är, den tillför fukt, glans, lätt stadga och den tynger inte ner håret.

Jag gillar inte när mitt hår blir för stort och fluffigt men jag vill ändå ha volym och jag vill att frizzet försvinner och denna stylingkräm tillför exakt det. Måste genast köpa en ny för denna vill jag inte vara utan!

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

ORIBE FEATHERBALM WEIGHTLESS STYLER

ORIBE, ORIBE FEATHERBALM WEIGHTLESS STYLER, STYLINGKRÄM, KICKIMAKEUPARTIST, KICKI BURMAN

 

Kram Kicki

Kommentera