ELEMIS, ELEMIS PEPTIDE4 PLUMPING PILLOW FACIAL HYDRATING SLEEP MASK, FUKTMASK, ELEMIS, NATTMASK, FUKTBOMB, KICKIMAKEUPARTIST

EN FAVORITPRODUKT – FUKTBOMB!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Åh neej nu är min favorit nattmask slut..

Jag fullkomligt älskar ELEMIS PEPTIDE4 PLUMPING PILLOW FACIAL HYDRATING SLEEP MASK som är en rejält återfuktande nattkräm/nattmask. Den gör verkligen skillnad på huden. Huden känns fuktmättat även när man vaknar och jag älskar den känslan. Jag är nog inne på min 5e burk av denna produkt och nu blir den en 6e för jag vill inte vara utan denna fuktbomb till ansiktskräm 🙂

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

ELEMIS PEPTIDE4 PLUMPING PILLOW FACIAL HYDRATING SLEEP MASK

ELEMIS, ELEMIS PEPTIDE4 PLUMPING PILLOW FACIAL HYDRATING SLEEP MASK, FUKTMASK, ELEMIS, NATTMASK, FUKTBOMB, KICKIMAKEUPARTIST

ELEMIS, ELEMIS PEPTIDE4 PLUMPING PILLOW FACIAL HYDRATING SLEEP MASK, FUKTMASK, ELEMIS, NATTMASK, FUKTBOMB, KICKIMAKEUPARTIST

 

Nu ska jag duka upp lite smink här hemma för snart kommer Lisa Ajax hem till mig för lite piff 🙂

 

Kram Kicki

Kommentera