IDA WARG, IDA WARG TANNING DROPS, BRUN UTAN SOL, KICKIMAKEUPARTIST

BRUN UTAN SOL!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Använder ni brun utan sol? Det kan vara lite svårt just på vintern när man är lite (mycket) blekare än under sommaren att hitta en färg som ser naturlig ut. Jag gillar att använda tanning drops vilket är en produkt du blandar med din ansiktskräm för en fin naturlig färg. Det finns många olika märken som har denna typ av produkt men just nu använder jag IDA WARG TANNING DROPS.

Jag ser alltid till att ha peelat ansiktet innan så jag inte är torr och att jag har återfuktat ordentligt så huden känns ren och len för ett fin resultat.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) på REA dessutom, så skynda fynda!

 

IDA WARG TANNING DROPS

IDA WARG, IDA WARG TANNING DROPS, BRUN UTAN SOL, KICKIMAKEUPARTIST

 

Kram Kicki

6 reaktioner på ”BRUN UTAN SOL!

  1. Jag är en flitig användare av BUS men min åsikt är att väldigt få ger någon färg i ansiktet! Det liksom ”fastnar inte”.

      • Jag har provat diverse märken och sorter och en del lämnar en hint av kulör men absolut inte tillräckligt för att det ska vara okej enligt mig. Speciellt inte de dyrare bus:en.

      • Hmm va tråkigt, på mig biter all BUS på en gång, vissa kan jag applicera några dagar på rad för att få mera färg men jag får absolut färg i ansiktet på alla jag har testat. Undra hur det kan bli så olika?

  2. Jag har Clarins Golden Glow Booster droppar och tycker inte heller att jag sett nåt resultat. Så då har jag gått tillbaka till L’Oreals Express Mist spray. 🙂

Kommentera