SEBASTIAN DARK OIL HÅROLJA

SEBASTIAN DARK OIL!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag vet att jag har tipsat om dessa produkter tidigare men jag måste tipsa om dom en gång till för dom är så rackarns bra och dom dofter helt ljuvligt! SEBASTIAN DARK OIL schampo och balsam hat en speciell mix av oljor i sig som återfuktar håret samt ger håret fyllighet. HÅRET KÄNNS MAGISKT!

 

Du hittar schampo HÄR (adlink) och du hittar balsam HÄR (adlink)

 

SEBASTIAN DARK OIL SCHAMPO OCH BALSAM

sebastian dark oil schampo och balsam

 

 

SEBASTIAN DARK OIL HÅROLJA

SEBASTIAN DARK OIL HÅROLJA

Jag använder även SEBASTIAN DARK OIL hårolja som innehåller sandelträ, cerderträ och arganolja som gör håret mjukt, återfuktat och härligt. Jag applicerar några droppar i handdukstorkat hår eller så adderar jag lite i balsamet.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

Kram Kicki

 

 

 

2 reaktioner på ”SEBASTIAN DARK OIL!

  1. Åh, då ska jag gå och lukta på dom imorgon 😉 Försöker bredda mina vyer när det kommer till schampo – Kevin Murphy och Evo, The therapist har varit alldeles för länge i mitt badrum 🙂

Kommentera