SÅ TRÖTT SÅ JAG ÄR GRÅTFÄRDIG!

Hej hej!

Jag har varit så ofantligt trött de senaste dagarna, sådär så gråten är nära trött. Hatar den känslan, den påminner mig alldeles för starkt om tiden då jag var sjuk. Jag blev ju sjuk 2003 och var sjukskriven i 5år – det är så länge sedan nu men känns samtidigt som nyss.

För att förhoppningsvis bli piggare tog jag nyss en promenad i ”skogen” nåväl, skog och skog men de få träd som finns i Stockholms innerstad haha. Det brukar vara stärkande att komma ut i friska luften. 🙂

 

Grått väder men det var skönt ändå att komma ut och se naturen skifta färg, känna doften av ”skog” och andas frisk luft.

 

Köpte en ny tekopp eller snarare soppskål(?) i veckan 🙂

 

Så nu ska jag njuta av gott te och sätta på en film – ville bara kika in och önska er en fortsatt fin lördag. Mina planer blir inte roligare än såhär idag, i morgon väntar jobb hela dagen och kvällen så jag ska ta det lugnt hemma hela eftermiddagen och kvällen ♥

 

Kram Kicki

6 reaktioner på ”SÅ TRÖTT SÅ JAG ÄR GRÅTFÄRDIG!

  1. Skickar dig massa energi o en kram från ett vackert Småland 😊 Gillar din blogg med blandat innehåll ☺️ Ha en fortsatt trevlig helg ♥️

Kommentera