becca, becca highlighter, becca stick highlighter, bästa highlighter, naturlig highlighter

BECCA GLOW GLAZE STICK!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Det är verkligen skillnad på highlighter och highlighter. BECCA är ett märke som aldrig misslyckas med detta. Jag vill inte ha en massa glitterkorn i mina sminkningar när det kommer till just highlighter utan det ska bara ge ett subtilt och fräscht intryck. Som om produkten man applicerar är en del av huden – huden ska stråla inte se sminkad ut.

Denna produkt kan du använda på kindbenen för att just ge en fräschör och lätt skimmer till huden. Du kan även lägga lite på näsryggen. Du kan ha den på en ren hud eller du kan applicera den med lätt hand ovanpå din makeup.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

BECCA GLOW GLAZE STICK

becca, becca highlighter, becca stick highlighter, bästa highlighter, naturlig highlighter

 

KRAM KICKI

 

 

 

 

 

 

Kommentera