Skintreat overnight face mask, FUKTBOMB, FUKTMASK

BUDGETTIPS! FUKTBOMB TILL PLÅNBOKSVÄNLIGT PRIS!

Hej hej!

Den här magiska produkten har jag tipsat om tidigare men blev påmind igår när jag pumpade ut det sista ur flaskan om hur himla bra den är och dessutom är den plånboksvänlig! 🙂 Jag som har en uppsjö av hudvårdsprodukter här hemma kan verkligen gå i god för en produkt när jag använder den till den sista droppen.

SKIN TREAT OVERNIGHT FACE MASK är en riktig fuktbomb! Som namnet avslöjar så är den fuktmask du lägger på som en nattkräm 🙂 Den är magisk!

Notera gärna även mina otroligt fina naglar!! 🙂 Jag har gjort naglarna för första gången i mitt liv – shellack! Det håller i ca 3 veckor och man behöver inte oroa sig för avskavt nagellack! Kommer fortsätta med detta tills jag dör haha! Med fixade naglar känner man sig piffig oavsett hur nerdressad man är – lifehack delux!

 

SKIN TREAT OVERNIGHT FACE MASK

Skintreat overnight face mask, FUKTBOMB, FUKTMASK

Pris: 229kr

 

Ha en fin dag ♥

 

Kram Kicki

Kommentera