LITE AV ALLT!

Inlägget innehåller adlinkHej hej!

Hur mår ni? Här går allt i ett rasande tempo – jobbar varje dag och det är så roligt. Jag har varit två dagar på ett Minecraft event och jobbat med Gio och Agnes. Idag åker jag till Eskilstuna för tre dagars tv-inspelning och nästa vecka är det SVT och två dagars plåtningar dessutom. Skoj!

 

Jag fick en fråga, hur får man lockarna att hålla? Jo jag använder alltid CURL HOLD SPRAY från GHD, jag har använt denna i många år och den sviker mig aldrig. Du sprayar håret med denna INNAN du lockar det 🙂 inte efter. Tricket sen är att INTE röra håret så länge det är varmt utan låt lockarna svalna helt innan du rör dom/borstar dom annars håller inte lockarna.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

Vi ser inte ut som sminköser i våra västar och munskydd, mera som trafikledare haha. Västarna är för att vi ska kunna vara på scenen, dom som har västar har access att röra sig fritt där vi spelar in 🙂

Ni som följer mig på Instagram såg att jag tipsade om denna för några dagar sedan, WOW så bra men så fruktansvärd på samma gång. Se den!

Nu ska jag hinna med en promenad innan jag åker till Eskilstuna – vill få lite motion, friskluft och dagsljus 🙂


Kram Kicki

Kommentera