LANEIGE LIP SLEEPING MASK – EN FANTASTISK PRODUKT!

Inlägget innehåller adlink


Hej hej!

Häromveckan var jag in till Sephora och shoppade loss, då fick jag med mig några ”testers” dvs småprodukter som man kan få ibland när man står vid kassan och ska betala. En av produkterna var denna nattmask till läpparna som jag blev helt blown away av – måste ha den i full size på en gång!

LANEIGE LIP SLEEPING MASK är en läppmask som används på natten och läpparna blir verkligen återfuktade, den motverkar torra läppar och fina linjer runt munnen. Den finns i 3 smaker(?) dofter heter det nog haha, vanilla, grapefruit och berry.

Blir faktiskt nyfiken att testa flera produkter från märket, har någon av er testat någon produkt ni vill tipsa om?


♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

LANEIGE LIP SLEEPING MASK

LANEIGE LIP SLEEPING MASK, KICKIMAKEUPARTIST


Kram Kicki

Kommentera