FUKTBOMB – ETT MÅSTE I MITT BADRUMSSKÅP!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Nu är jag hemma i Stockholm igen efter magiska dagar hemma med familjen. Tog morgontåget i morse och har nu packat upp väskan och käkat lunch. Nu verkar dessutom solen komma fram så det får bli en promenad när jag har skrivit klart till er 🙂

Huden kan ju kännas lite torr nu när vi växlar årstid och det är bra att satsa på produkter som ger ordentligt med fukt – men även peeling så alla döda hudceller försvinner och fukten kan göra sitt jobb ordentligt.

En produkt jag alltid har hemma och som jag verkligen ÄLSKAR är EXUVIANCE DEEP HYDRATION TREATMENT – eller som den heter nu ANTI POLLUTION RENEWAL MASK. Dom har nämligen bytt förpackningar, bytt namn på produkterna och gjort om dom en aning.

Det är en mask som verkligen återfuktar på djupet och den stärker även skyddsbarriären. Huden både känns och ser maximalt återfuktad ut. Jag använder min på natten och sover med den. Är jag riktigt torr så adderar jag dessutom en nattkräm ovanpå. MUMMA för huden 🙂 Jag har använt denna produkt i många år och kommer ha den i min hudvårdsrutin i många år till!


♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) om den är slutsåld så finns den dessutom HÄR (adlink.EXUVIANCE DEEP HYDRATION TREATMENT

EXUVIANCE ANTI POLLUTION RENEWAL MASK

EXUVIANCE DEEP HYDRATION TREATMENT, EXUVIANCE ANTI POLLUTION RENEWAL MASK, FUKTBOMB, FUKTMASK, KICKI MAKEUPARTIST, KICKI BURMAN

 

Kram Kicki

Kommentera