WOW VILKEN PRODUKT!

Inlägget innehåller adlink

Hej hej!

När jag var till min frisör för någon vecka sedan så använde hon en produkt i mitt hår som var så bra att jag köpte den på en gång av henne! Det är en volymspray (typ saltvattenspray) som hon sprayade i hårbotten och en bit ut i längderna på ett handdukstorkat hår innan hon fönade och stylade håret. Den ger en fin volym och stadga utan att håret känns stelt och hårt. Att produkten dessutom är svensk och görs i Sverige känns ju extra roligt! Du kan även spraya produkten i håret och låta det självtorka.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) Är den dyr – inte alls, rena rama fyndpriset!

PUSHER TEMPORARY BOTTLE WITH TEMPORARY TEXTURE

Pusher hairproduct, pusher temporary bottle with temporary texture, saltvattenspray, volymspray, kickimakeupartist, bra produkt till håret


Kram Kicki

Kommentera