JAG HAR BLIVIT EN DECIMETER LÄNGRE I SOMMAR!

Hej hej

Hoppas ni har en fin helg ❤️ Drog på mig ett par mysbyxor tidigare idag och undrar om jag har växt en decimeter i sommar haha! Såhär såg dom inte ut sist jag hade dom 😂

Nämen det ser fööör roligt ut haha!

Hann med lite träning idag, så skönt! Nu är man mör vill jag lova – trodde tarmarna skulle åka ur kroppen på BODYATTACK passet – herre gud så man hoppade och studsade hela tiden 😅 Hade glömt hur jobbigt det var.. haha.

Försöker hitta flera pass som jag kan alternera mina cirkelpass med. Båda koncepten tränade jag mycket när jag bodde i Sundsvall, kommer addera dessa i min träning 💪🏽 Ni vet ju att träning är viktigt för mig under hösten och vintern så jag inte går under mentalt. Behöver dom extra enorfinerna som träningen ger ♥

I morgon väntar jobb hela dagen och kvällen för min del, vad gör ni i helgen?

Kram Kicki

2 reaktioner på ”JAG HAR BLIVIT EN DECIMETER LÄNGRE I SOMMAR!

  1. Vad duktig du är med träningen! Önskar jag gillade att träna. Kommer inte iväg till gym ensam, hittar på tusen ursäkter…
    Kör igång med hemmaträning ibland, men jag behöver nog komma iväg för att träningen ska bli av regelbundet. Promenader gillar jag dock, bra för mig både mot stress, nedstämdhet och ger energi.
    Helgen är väldigt lugn här. Håller mig hemma med förkylning som inte riktigt är över och fixar hemma.

    Trevlig kväll!

    • Tricket är att hitta någon träningsform som man gillar. Jag gillar att gå på gruppträning – man blir motiverad av varandra och alla är på så olika nivåer och det funkar så bra ändå. Instruktörerna visar alltid olika alternativ så det passar alla så om du vill komma igång med träningen så är mitt tips att gå på gruppträning. Jag har dessutom hittat nya vänner via träningen – en ren bonus 🙂 Testa lite olika klasser och se vad du gillar. Många har ”prova på veckor” så då kan du passa på att testa dig fram. Jag håller med dig angående promenader – det gör gott för själen ♥ Krya på dig ♥

Kommentera