P4 NÄSTA I VÄSTERÅS!

Hej hej!

Igår tog jag tåget till Västerås för att jobba med P4 Nästa – en musiktävling jag har jobbat med i 4år. En av artisterna vinner en guldbiljett till Melodifestivalen och en artist vinner själva P4 Nästa tävlingen. Det är även gästartister på plats, i år var det Anna Bergendahl och Dotter samt förra årets vinnare i båda kategorierna. Programledare är Titti Schultz och Josefin Johansson.

Här kommer lite bilder från igår! 😀

P4 Nästa, P4 Nästa Västerås, Kicki Burman, Kicki Makeupartist
P4 Nästa, P4 Nästa Västerås, Kicki Burman, Kicki Makeupartist
P4 Nästa, P4 Nästa Västerås, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Jag tog med mig min kompis och kollega Gio på detta jobb – så härligt att kunna jobba tillsammans med en kompis 🙂 Gio sminkade Josefine och jag sminkade Titti. Artister och gästartister fick lite snabbpiff och var tillsagda att komma ”färdiga” så såg vi över dom och hjälpte till om det var något dom ville ha hjälp med. Det funkade toppen med den lösningen.

P4 Nästafinalen 2020 Josefin Johansson tillsammans med Hilde & Erik som vann P4 Nästa och Julia Alfrida som fick melloerbjudandet samt Titti Schultz. Västerås 2020-09-12 Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

P4 Nästafinalen 2020 Julia Alfrida fick melloerbjudandet Västerås 2020-09-12 Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Det var en väldigt rolig jobbdag och alla är så trevliga och härliga! En dröm att få jobba med detta gäng!

Solen strålar ute idag, ser ut att vara en väldigt fin höstdag ♥ Ska se till och komma ut och få lite friskluft och solsken 🙂

Kram Kicki

2 reaktioner på ”P4 NÄSTA I VÄSTERÅS!

  1. Nej men hade jag vetat så hade jag kommit förbi och sagt hej – jobbar i samma hus som Konserthuset här i Västerås 🙂

Kommentera