BÄSTA HANDKRÄMEN JAG HAR TESTAT!

Inlägget innehåller adlink

Hej hej!

Hoppas ni har det bra! Idag vill jag tipsa om en handkräm som är den bästa jag någonsin har testat. All handtvätt och spritning av händer har gjort att dom har åldrats minst 30år haha. Men med denna kräm så vrider man tillbaka tiden och händerna blir sådär härligt mjuka, återfuktade och fina som dm var när man var ung!

Förutom att den återfuktar och reparerar huden så jobbar den även på pigmenteringar. Den är MAGISK!!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

SKINCITY SKINCARE RICH REPAIR HAND CREAM

SKINCITY, SKINCITY SKINCARE, RICH REPAIR HAND CREAM, VÄRLDENS BÄSTA HANDKRÄM, KICKI MAKEUPARTIST

Kram Kicki

2 reaktioner på ”BÄSTA HANDKRÄMEN JAG HAR TESTAT!

  1. Åh, den måste jag köpa. Älskar Skincity. Har alldeles för många kokeshi-dockor som bevis på det. 🙂
    Tänkte faktiskt igår att jag måste leta reda på en bättre handkräm än den jag har. Tack för att jag slipper leta. Dig litar jag blint på. 😉

Kommentera