Urban Decay, Urban Decay all nighter makeup setting spray, kicki makeupartist

FÅ MAKEUPEN ATT HÅLLA HELA DAGEN!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Använder ni setting spray till eran makeup? Det är ju en fantastisk produkt som jag använder på alla mina jobb och på mig själv när jag sminkar mig! Detta är alltså en ansiktsspray som fixerar makeupen och får den att hålla sig snygg i upp till 16 timmar utan att förstöra sminket.

Det finns en massa olika setting spray ute på marknaden men just denna från URBAN DECAY är den som ”alla” hyllar och är absolut bäst!

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

URBAN DECAY – ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY

Urban Decay, Urban Decay all nighter makeup setting spray, kicki makeupartist

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”FÅ MAKEUPEN ATT HÅLLA HELA DAGEN!

  1. Har aldrig provat men skulle gärna vilja. Ska man spraya innan mascara? Tror du det funkar att hålla sminket på plats under ett visir? Det blir lite varmt och jag tycker allting smetas ut.

    • Åh jag vet faktiskt inte hur det funkar under en visir ♥ Men annars funkar det att spraya efter mascara 🙂 Det spelar inte så stor roll iofs, du kan spraya innan också om du är rädd att den kletar sig ♥ Kram kram!

Kommentera