KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST, NORDIC WELLNESS, NORDIC WELLNESS HORNSTULL, FIGHTINGSPIRIT, PT PASS

STARK FYSISKT OCH MENTALT!

Hej hej!

Hoppas veckan har varit bra! Min vecka har varit toppen – så mycket roliga jobb varvat med annat skoj 🙂

Jag försöker verkligen att behålla mitt ”zen” och lugn från semestern och inte låta andras stress och humör komma åt mig. Jag skyddar mig från dålig energi och jag tar hand om mig själv på bästa möjliga sätt.

Vad jag inte har hunnit med lika mycket är träningen. Två PT -pass med min Madde har det dock blivit och hon säger att det märkas att kroppen har fått samlat på sig kraft och energi i sommar. Jag är starkare nu än innan semestern trots att jag inte har tränat lika hårt och frekvent. Så roligt att höra 🙂

Jag kommer fortsätta att träna med henne under hösten, dels för att bli stark i kroppen men framför allt för den mentala biten ♥ Jag har tränat med henne i många år periodvis och det är en väl värd investering i mig själv.

 

KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST, NORDIC WELLNESS, NORDIC WELLNESS HORNSTULL, FIGHTINGSPIRIT, PT PASS

 

KRAM KICKI

Kommentera