KEVIN.MURPHY TOUCHABLE SPRAY WAX, KICKI MAKEUPARTIST, MESSY HAIR

EN UNDERBAR PRODUKT FRÅN KEVIN.MURPHY!

Inlägget innehåller reklamlänk

 

Hej hej!

Idag jobbar jag med Akademikliniken hela dagen – så roligt! Dom ska göra en bok med före och efter bilder på olika behandlingar så när man kommer in till kliniken kan man se förväntade resultat och vad man kan justera (om så önskas) med små medel men fina resultat.

Det blir alltså ”no makeup” sminkningar hela dagen dvs väldigt lätt sminkning som knappt är synbart men förhöjer bilderna. Sen träffar vi modellerna om några veckor och gör om hela proceduren – samma ljussättning och samma sminkning 🙂 Det är min kompis Sara Arnald som fotar vilket gör det extra roligt att få jobba med sin kompis dessutom 🙂

MEN det jag ville visa er idag är en produkt från KEVIN.MURPHY som heter TOUCHABLE. Det är en ”spraywax” fast låt inte detta skrämma er – det är inte ett wax utan denna produkt ger den perfekta rufsiga looken som ett beachhair och den klibbar inte. Du använder den som en finishingspray 🙂 Älskar den!!

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

KEVIN.MURPHY – TOUCHABLE SPRAY WAX

KEVIN.MURPHY TOUCHABLE SPRAY WAX, KICKI MAKEUPARTIST, MESSY HAIR

 

Kram Kicki

Kommentera