KEVIN.MURPHY VÄRMESKYDD, EVER.SMOOTH, VÄRMESKYDD TILL HÅRET, KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST

BÄSTA VÄRMESKYDDET TILL HÅRET!

Inlägget innehåller reklamlänk

 

Hej hej!

Att jag är ett stort fan av KEVIN.MURPHY är ju ingen hemlighet direkt. Nu har det kommet en nyhet (relativ ny) som jag har testat i sommar och jag vill rekommendera den till er! När jag var och klippte mig i måndags så hade även min frisör denna produkt på mitt hår 🙂 Då vet ni från två säkra källor att den är toppen 🙂

Vad är det då för produkt? Jo det är ett värmeskydd som även hjälper till att få hårstylingen att hålla längre. Värmeskyddet aktiveras av värme, dvs när du fönar håret torrt. Den passar alla hårtyper och håret blir mjukt, får volym, binder fukt och tar bort frizz.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

KEVIN.MURPHY – EVER.SMOOTH

KEVIN.MURPHY VÄRMESKYDD, EVER.SMOOTH, VÄRMESKYDD TILL HÅRET, KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST

 

Kram Kicki

Kommentera