NÄR SJÄLEN VAR TRASIG MEN ÄR NU HEL IGEN!

Hej hej!

Vi bor ju granne med en kohage här på landet, idag var jag och sa hejdå till kossorna innan vi åkte hem till Stockholm igen. Stod där ett tag och bara tog in allt. Tog in sommaren, lugnet, solen och naturen ♥

I början av semestern så var jag SÅ skör, jag mådde inte alls bra, själen var trasig och jag var så orolig för ALLT men nu känner jag mig stark igen. Jag har verkligen njutit hela sommaren av allt och inte haft dåligt samvete för något. Så skönt att låta hjärnan vila och känna att kroppen återhämtar sig både fysiskt men framförallt psykiskt.

 

KICKI BURMAN, KICKI SMINKÖS, KICKI MAKEUPARTIST, ENÅNGER, HÄLSINGLAND, SEMESTER

 

KICKI BURMAN, KICKI SMINKÖS, KICKI MAKEUPARTIST, ENÅNGER, HÄLSINGLAND, SEMESTER

 

KICKI BURMAN, KICKI SMINKÖS, KICKI MAKEUPARTIST, ENÅNGER, HÄLSINGLAND, SEMESTER

 

KICKI BURMAN, KICKI SMINKÖS, KICKI MAKEUPARTIST, ENÅNGER, HÄLSINGLAND, SEMESTER

 

KICKI BURMAN, KICKI SMINKÖS, KICKI MAKEUPARTIST, ENÅNGER, HÄLSINGLAND, SEMESTER

 

KICKI BURMAN, KICKI SMINKÖS, KICKI MAKEUPARTIST, ENÅNGER, HÄLSINGLAND, SEMESTER

 

KICKI BURMAN, KICKI SMINKÖS, KICKI MAKEUPARTIST, ENÅNGER, HÄLSINGLAND, SEMESTER

 

Ha en fin kväll ♥

Kram Kicki

2 reaktioner på ”NÄR SJÄLEN VAR TRASIG MEN ÄR NU HEL IGEN!

  1. Fina Kicki, du inspirerar, ger fantastiska tips och det är så roligt att följa dig om dagarna, allt från jobb till träning men också den ärliga sidan av att inte alltid må bra. Så viktigt att lyssna på kroppen och få återhämta sig. Så skönt att du haft en härlig semester med familjen, önskar dig en fortsatt skön sensommar och ta väl hand om dig❤️

Kommentera