norra berget, sundsvall, kicki burman, kicki makeupartist, kubenbadet

ÄLSKADE UNGAR!

Hej hej!

Denna vecka passar vi kidsen så det är fullt upp hela tiden 🙂

Vi har varit på Norra Berget och hälsat på hos djuren, haft picknick och kollat på Clownen Daff Daff. Vi har även varit och badat och myst hemma framför Sommarmorgon.

Har jag några från Sundsvall här inne som kan tipsa på utflyktsmål och tips att göra?

 

norra berget, sundsvall, kicki burman, kicki makeupartist, kubenbadet

 

norra berget, sundsvall, kicki burman, kicki makeupartist, kubenbadet

Tvillingarna redo för bad!

 

norra berget, sundsvall, kicki burman, kicki makeupartist, kubenbadet

Alla tre är redo för bad 🙂 Åhh så jag älskar dessa ungar. Dom tycker jag ska flytta hem igen säger dom. ♥ Dom är i så roliga åldrar nu, man kan ju prata med dom på riktigt och diskutera livet och allt där emellan tillsammans. 🙂

 

norra berget, sundsvall, kicki burman, kicki makeupartist, kubenbadet

Till och med jag badade – jag är en riktig badkruka men det var ”badkarsvarmt” i vattnet – underbart.

 

norra berget, sundsvall, kicki burman, kicki makeupartist, kubenbadet

norra berget, sundsvall, kicki burman, kicki makeupartist, kubenbadet

Lite vila i soffan framför ”Sommarmorgon” ♥ Varje morgon dom kommer har dom med sig krusbär och hallon till mig som dom har plockat i trädgården hemma hos dom för dom vet att jag älskar just krusbär och hallon ♥

 

norra berget, sundsvall, kicki burman, kicki makeupartist, kubenbadet

Jag har hunnit med några joggingturer även här i Sundsvall i veckan och jag fick smita in på mitt gamla älskade gym som nu heter EGO och köra ett Body Step pass som bästa PIA ALM har. Känns skönt att jag har hållit igång med träningen över sommaren – då slipper jag uppförsbacken till hösten när man ska komma igång igen 🙂

 

Hoppas ni har det fint!

Kram Kicki

2 reaktioner på ”ÄLSKADE UNGAR!

  1. Hej Kicki!

    Vad mysigt ni verkar ha 😃 Har ni varit till Trolska Skogen?
    Kram Malin i Sundsvall ☀️

Kommentera