ETT SMULTRONSTÄLLE!

Hej hej!

Häromkvällen så tog vi cyklarna och trampade till ett smultronställe – det är så fint där och ett perfekt utflyktsmål.

 

Redo för en cykeltur 🙂

 

 

 

Visst är det fint! ♥

 

 

 

 

 

 

Sen begav vi oss hemåt igen, vi passerade en och annan hage med olika djur i – rena rama zoo haha. ÄLSKAR detta – blir så glad i själen av närheten till djur och natur.

 

 

 

 

Nu måste det vara slut med djur tänker ni..

 

… men icke, vi passerade dessutom en tupp som spatserade på en tomt haha!

 

Kram Kicki

10 reaktioner på ”ETT SMULTRONSTÄLLE!

 1. Ja djur o natur har verkligen en lugnande effekt!
  Trevligt att få följa med på din semester som verkar vara helt underbar!
  Jag har en fråga som du kanske har lust att svara på. Hårborste, finns det nån bra? Min 7åring vill gärna ha långt hår men det blir lätt lite tovor o jag upplever att borsten vi har nu sliter mkt på hennes hår. Vad ska jag tänka på? Och har du kanske nåt tips på någon produkt att ta mellan hårtvättarna? Tack!

  • Va glad jag blir att du gillar mina inlägg!

   Ja visst är det rogivande med djur och natur – det har gjort så himla gott för själen att vara här denna sommar ♥

   Jag gav mina brorsbarn (tre tjejer 5år och 7år) HH Simonsen the wet brush och Tangle teezer (ser ut som en klump) och dom funkar jättebra. Börja alltid att borsta nere i topparna så ni inte börjar högst upp – det blir lättare att få ut tovor om man börjar borsta längst ner och sen jobbar sig uppåt.

   Testa att sova med en fläta eller lös knut så inte håret trasslas under natten.

   Använd alltid balsam i håret när ni tvättar det och testa med en inpackning då och då för att hålla håret mjukt.

   Viktigt också att toppa håret ibland, slitna toppar gör håret mera trassligt.

   Det finns många bra håroljor man kan ha i håret så håller det sig mjukt också. Jag använder det varje dag på mig själv.

   Kram kram!

 2. Jag har samma problem med min dotters hår. Blir också tovigt och oftast på samma ställe. Har de borstarna du rekommenderade och håret har blivit bättre än tidigare.
  Har testat massa olika salongsshampoon, men inte olja. Vilken hårolja gillar du bäst? Hon har tunna fina hårstrån.

  Trevlig kväll!

   • Hej igen!
    Tack snälla för tips på olja!
    Jag har balsam också vid varje hårtvätt.

    Har förresten blivit så sugen på att åka upp mot Sundsvall efter dina semesterinlägg, verkar såååå fint där. Brukar annars åka ner mot Skåne, men nästa sommar blir det uppåt!

   • Hoppas den blir bra till håret 🙂

    Va roligt att du gillar mina bilder ♥ Hälsingland som jag har spenderat hela sommaren i är magiskt fint och väl värt ett besök, finns många smultronställen här 🙂 Hojta till om du vill ha mera tips, både Hälsingland och Sundsvall kan jag tipsa om 🙂 Stor kram!

Kommentera