Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland

KLIPPA GRÄSET I TRE TIMMAR – PUH!

Hej hej!

I helgen klippte jag gräset i 3 timmar, puh! Bra träning, bra sätt att sola utan att behöva ligga raklång och bli rastlös och dessutom passade jag på att lyssna på poddar – perfekt! Igår lyssnade jag på Sommarpratarna – Miss Li och Gunilla von Platen som båda var sååå bra! Började även lyssna på ett fall från Rättegångspodden (Förhållandet i fångenskap). Vad är det för jävla fel på männen som fortsätter mörda och misshandla kvinnor – blir så ARG!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland

Tog en paus och åt upp resterna av sockerkakssmeten – det blir man aldrig för gammal för hehe. 

 

Kram Kicki

Kommentera