DERMACEUTIC TURN OVER, NATTKRÄM

EN FANTASTISK NATTKRÄM!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

 

En stor hudvårdsfavorit är DERMACEUTIC, jisses så många bra hudvårdsprodukter dom har. En nattkräm jag återkommer till är TURN OVER som har 15% glykolsyra i sig. Den stimulerar cellförnyelsen och motverkar rynkor och fina linjer. Bort försvinner gamla celler och huden blir mjuk och får fin lyster. Passar perfekt till en hy med minskad elasticitet och solskador.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMACEUTIC TURN OVER

DERMACEUTIC TURN OVER, NATTKRÄM

 

KRAM KICKI

 

4 reaktioner på ”EN FANTASTISK NATTKRÄM!

  1. Ha en bra vecka. Ganska mycket rea nu på Internet ang smink och hudvård. Köpte på halva priset på apotek kronan Barnängens olja med doft av sommar och glow. Tycker mycket om den. Doft kamomill och citrus och gick in snabbt på kroppen. Ett fynd för 50 kr. kram. 😊🍒🌸🍒

  2. Min bästa nattkräm!
    Tycker du den funkar att använda på sommaren? Är lite försiktig med syror nu när man är ute i solen mycket.

    • Visst är den bra!! 🙂 Jag är också försiktig med syror på sommaren, jag använder den väldigt sporadiskt under sommaren. Man längtar nästan till hösten så man får ta fram syrorna igen hahaha! 🙂 Kram!

Kommentera