SAFE DRIVER!

Hej hej!

Nämen va härligt att solen kom fram idag ♥ Har legat i en solstol mest hela dagen och läst en bok. Så skönt 🙂

 

Kicki Burman, Kicki makeupartist, hälsingland, semester

 

Kicki Burman, Kicki makeupartist, hälsingland, semester

 

Till lunch blev det rökt Röding på smörgås – en riktig sommarklassiker. Det finns en fiskebod längre bort på gatan som säljer lite olika rökta och inlagda fiskar 🙂 Är stammis där kan man säga haha.

 

Jag kör ju inte bil i Stockholm utan jag passar på när jag är hemma under sommaren och tar över ratten. Det tar ett tag innan man kommer in i allt och idag åkte jag och mamma till ICA i Hudiksvall för att handla – då blev jag omkörd på motorvägen av en bil MED HUSVAGN hahahaha!!! Safe driver.. eller slow driver haha!

 

Nu ska jag ta lite kvällste och vattenmelon. Ha en fortsatt fin kväll!

 

Kram Kicki

Kommentera