MÄN SOM HATAR KVINNOR SKRÄMMER MIG!

Hej hej!

Jag la ut denna bild på Instagram och jag lägger ut den här också. Ett inlägg som inte är så vanligt här i bloggen men jag har flera lager, inte bara skönhet och mode..

På min löprunda är vissa partier inne i skogen. Då tar jag av mig lurarna med peppig musik och vänder mig om flera gånger av rädsla att vara förföljd av en man som hatar kvinnor. Detta sker per automatik och jag blir så satans arg att det behöver vara så, att vi lever i ett samhälle där kvinnor inte kan få leva fritt utan att att vara rädda, man behöver planera vart och när man ska vara utomhus, gå med nyckelknippan i handen, se sig om över axeln och ständigt var beredd på att man kan bli överfallen. Det kokar i mig att det har blivit såhär. Nej, jag vill inte springa utan musik för att vara mera uppmärksam på omgivningen, jag ska INTE behöva det. Jag SKA kunna ta en kvällsrunda i skogen om jag vill utan att vara rädd. Jag SKA kunna gå hem från t-banan en kväll och inte behöva ha nyckeln i ena handen och mobilen i den andra – samt byta sida på gatan om jag möter en eller flera killar för dom kan vara hotfulla. Fy FAN va trött jag är på män som begränsar våra liv..

 

 

Här kan jag sätta i lurarna igen, glad att det gick bra denna gång inne i skogen men nästa löprunda kommer samma rutin att ske.. Av med lurarna, pulsen ökar och jag vänder mig om en, två tre gånger..

 

Tro nu inte att jag bara tränar hela dagarna haha, nej nej. Här äts det gott varje dag 🙂 Idag blev det persikopaj till efterrätt – MUMS!!

 

Hoppas ni har det fint ♥

Kram Kicki

 

 

4 reaktioner på ”MÄN SOM HATAR KVINNOR SKRÄMMER MIG!

  1. Håller med till 100%, har själv slutat ha musik på under mina rundor och det gör mig så arg att jag är den som måste ändra på mitt sätt och inte dom.

  2. Jag håller med. Går aldrig själv runt sjöar eller i skogen. Enbart pga detta. Rädd att bli överfallen. Har föresten hittat tillbaka till din blogg o gillar alla tips du kommer med. Älskar skönhet! Inget med inlägget att göra, men ville bara skriva det ☺️

Kommentera