The Body Shop Soothing Body Butter, ALoe, parfymfri bobybutter, parfymfri hudkräm, känslig hy, kicki makeupartist, Kicki Burman

PARFYMFRI BODY BUTTER!

Hej hej!

Som jag skrev i i förra veckan så är jag besatt av The Body Shop – Body Butter. Jag har använt dom sen barnsben och jag har nog testat alla olika dofter (höll på att skriva smaker haha) så gott doftar dom 🙂 MEN det finns ju även en som är helt parfymfri vilket jag ÄLSKAR för om jag använder parfym så vill jag inte ha en bodylotion som doftar, sen har man hårspray som doftar ytterligare en doft – det blir för många olika parfymer på en och samma gång. Dessutom är dom anpassade efter en känslig hy vilket passar mig perfekt.

 

 

THE BODY SHOP SOOTHING BODY BUTTER – ALOE

The Body Shop Soothing Body Butter, ALoe, parfymfri bobybutter, parfymfri hudkräm, känslig hy, kicki makeupartist, Kicki Burman

 

Kram Kicki

 

 

Kommentera