MITT HJÄRTA ÄR KROSSAT!

Mitt hjärta är krossat och det känns som om det aldrig kommer bli helt igen. I söndags somnade min älskade katt in. I 16år har hon varit i våra liv och hon har varit frisk som en nötkärna hela tiden. De sista dagarna var hon tröttare än vanligt och hon väntade tills hon var ensam hemma och somnade in hemma.

Mitt ansikte är så svullet och jag får knappt upp ögonen av allt gråtande men jag är så tacksam för åren jag fick med dig FOXY ♥

 

IMG_1152

26 reaktioner på ”MITT HJÄRTA ÄR KROSSAT!

  1. Åh💔😥förstår att du är ledsen. Djuren har verkligen en speciell plats i ens hjärta. Kram

  2. Så tråkigt! Klart du gråter så ögonen inte går att öppna. Har två kattpojkar som blir 10 år i år. Gruvar mig för när dom inte finns.

  3. Stor kram. Min älskling blev 18 år så jag vet hur det känns. Det är jobbigt dom första veckorna. Ha så kul du kan fina du. Nu är Kissen i katthimlen. 😇😻❤

  4. Å jag känner verkligen med dig ❤️ Vi tog bort våran hund för snart två år sedan och det är en fruktansvärd sorg. Stor kram till dig!!

    Malin i Sundsvall ❤️

  5. ❤ minns när vår katt dog, 15 år gammal, för några år sedan, min sambo och jag grät båda mycket första dagarna. Men sorgen bleknar och nu finns fina minnen och foton kvar!

Kommentera