olaplex, olaplex no6, olaplex no7, bond smoother, bonding oil, kickimakeupartist, kicki burman

WOW WOW WOW VILKA UNDERBARA PRODUKTER TILL HÅRET!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Av olika skäl kanske man inte springer till sin frisör lika ofta nu i dessa tider. Håret tar ju tyvärr inte hänsyn till att det är en Coronapandemi som pågår utan håret slits som vanligt. MEN det finns hjälp att få!

Jag har testat OLAPLEX NO6 länge och nu har jag även adderat OLAPLEX NO7 i min hårvårdsrutin och jag är blown away över denna kombo!! WOW!

Först och främst, NO6 är en leave-in kräm som du applicerar i nytvättat och handdukstorkat hår, produkten återfuktar håret, minimerar frizz, samt skyddar och reparerar ett skadat hår.

NO7 är en stylingolja som även den reparerar håret, den ger glans, stärker, mjukgör och förbättrar kvaliteten på alla hårtyper. Den har dessutom värmeskydd i sig.

Jag brukar addera några droppar av oljan i krämen och applicera i håret, resultatet är magiskt! Håret ser så återfuktat och friskt ut. Jag har aldrig låtit håret självtorka med dessa produkter i utan jag har alltid fönat in produkterna och sedan stylat håret med en plattång eller locktång.

 

♥ Du hittar OLAPLEX NO 6 HÄR (adlink) och OLAPLEX NO7 HÄR (adlink)

 

OLAPLEX NO6 BOND SMOOTHER OCH OLAPLEX N07 BONDING OIL

olaplex, olaplex no6, olaplex no7, bond smoother, bonding oil, kickimakeupartist, kicki burman

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”WOW WOW WOW VILKA UNDERBARA PRODUKTER TILL HÅRET!

  1. Spännande, har bara prövat Olaplex inpackning tidigare och kanske inte varit så imponerad.. Men No6 låter som en vinnare för oj vilket friss jag får nu när håret är längre än vanligt och jag har ingen frisörtid bokad innan sommaren….

Kommentera