NUXE, NUXE ANSIKTSKRÄM, REVE DE MIEL, ULTRA COMFORTING FACE BALM, KICKI BNUXE, NUXE ANSIKTSKRÄM, REVE DE MIEL, ULTRA COMFORTING FACE BALM, KICKI BURMAN, KICKIMAKEUPARTIST, NUXE PARISURMAN, KICKIMAKEUPARTIST, NUXE PARIS

FANTASTISK ANSIKTSKRÄM FRÅN NUXE!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Om jag checkade ut igår så är jag desto mera energifylld idag 🙂 Ska käka frukost nu för att sedan packa min jobbväska – har en plåtning i eftermiddag och innan dess ska även ett CrossChallenge pass avverkas på NW 🙂

Men det jag ville tipsa er om idag är en ansiktskräm eller rättare sagt ”ULTRA COMFORTING FACE BALM” – ja ni hör ju hur ljuvlig den låter.

Ansiktskrämen är från NUXE och den har en lyxig formula som innehåller honung, propolis och oljor. Huden både känns magisk och ser magisk ut.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

NUXE REVE DE MIEL ULTRA COMFORTING FACE BALM

NUXE, NUXE ANSIKTSKRÄM, REVE DE MIEL, ULTRA COMFORTING FACE BALM, KICKI BURMAN, KICKIMAKEUPARTIST, NUXE PARIS

NUXE, NUXE ANSIKTSKRÄM, REVE DE MIEL, ULTRA COMFORTING FACE BALM, KICKI BNUXE, NUXE ANSIKTSKRÄM, REVE DE MIEL, ULTRA COMFORTING FACE BALM, KICKI BURMAN, KICKIMAKEUPARTIST, NUXE PARISURMAN, KICKIMAKEUPARTIST, NUXE PARIS

 

Kram Kicki

 

 

 

 

Kommentera