EN EXTREMT TRÅKIG DAG!

Hej hej!

Hoppas ni har det fint! Jag är så extremt jäkla trött idag, hade stora planer på både träning och långpromenad men ställde in allt. Har en riktigt tråkig dag.

 

Har däremot lagat mat och förberett lite måltider.

 

Har även städat här hemma – skönt när det är gjort 🙂 Tänkte ta en bild på mig själv och visa er hur sunkig jag ser ut men verkligheten var FÖR grym så jag besparar er den bilden hahaha!

 

Har tvättat 6 maskiner och vikt in allt i garderoben. Väldigt produktiv och effektiv här hemma som ni hör trots tröttheten..

 

… men julkransen hänger kvar, tomflaskorna är kvar i hallen och kartonghögen som ska till sorteringen är kvar i hallen även den så få inte panik kära ni över att jag är produktiv haha! Jag BORDE ta tag i detta MEN..

 

.. jag slår mig ner i soffan, äter choklad och kollar på en serie i stället, balans kallas det för 🙂

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”EN EXTREMT TRÅKIG DAG!

 1. Så mycket du fick gjort trots tröttheten! Själv hade jag nog tyvärr legat i soffan hela dagen med både en och två chokladkakor och chips och latat mig istället.
  Maten ser god ut! Du verkar vara bra på att förbereda mat för flera dagar.

  Tack för bästa bloggen!

  • Tro mig, jag har dagar då jag inte rör mig alls och bara äter gott och kollar på Netflix – man behöver sånna dagar också 🙂 Det bästa är att fullständigt njuta av dom dagarna och inte få dåligt samvete ♥

   Ja jag lagar mat ca 1-2 gånger i veckan och då lagar jag flera rätter så det räcker i några dagar. Annars lever jag på mackor och yoghurt typ hahaha. Ett bra sätt att få i sig bra mat och att spara tid i vardagen tycker jag 🙂

   Åhh blir så GLAD att du gillar bloggen!! TACK själv fina du!! <3

Kommentera