MIN SÖNDAG!

Hej hej!

Har ni en fin söndag? Berätta, vad har ni gjort. Jag ser ju att ni finns här inne – vore så roligt att få höra om eran helg och vad ni sysslar med ♥

Jag fick äntligen träffa en av de finaste människorna jag känner – Jörgen! Vi lärde känna varandra i Sundsvall när jag jobbade på Bianco och han jobbade i butiken bredvid, detta måste vara typ år 2001. Han bor numera i Marbella med sin kille men är i Stockholm just för tillfället och vi fick spendera några timmar tillsammans idag – lycka!! Jag skulle ha åkt i april och hälsat på dom i just Marbella men så kom Corona och satte stopp på dom planerna men det får bli vid senare tillfälle istället 🙂

 

 

Nu ska jag tända lite ljus, ta en kopp te och titta på NORMALA MÄNNISKOR på SVT Play som jag har fått rekommenderat, har ni sett den? Hoppas den är bra 🙂

 

Kram på er!

2 reaktioner på ”MIN SÖNDAG!

 1. Hej Kicki! Mina barn kom i fredags och då började mammaveckan! Vi har bara myst och ätit tacos och kladdkaka hela helgen känns det som, väldigt växlande väder här i Sundsvall vill jag lova!

  Förra lördagen såg jag hela serien, Normala människor, i ett svep! Väldigt bra, du blir nog inte besviken!

  • Hej!

   Ja, jag hörde att det var väldigt växlande väder i Sundsvall – hoppas värmen och solen kommer snart till er! <3

   Mysigt och gott med tacos och kladdkaka – måste baka en kladdkaka i veckan, det var länge sedan jag åt det 🙂

   Är på avsnitt 4 nu, den verkar superbra!!

   Kram kram!

Kommentera