BÄBISFÖTTER PÅ ETT KICK!

Hej hej!

Jag tänker och hoppas att det snart är dax att sätta på sig sandaler och sommarskor 🙂 Förberedelserna är i full gång för att få fötterna sommarredo och jag har kört en omgång med FOOTNER EXFOLIATING SOCKS. Mitt bästa tips för att få bäbisfötter 🙂 Har ni testat dessa?

Det är plastsockar med ett medel i som du har på dig i en timme och sen sköljer du av fötterna och väntar i 5 -10 dagar, OMG sen händer det saker,  jag bespara er att behöva se detta men ALL gammal och torr hud börjar ramla av och fram kommer bäbisfötter 🙂

Jag sätter alltid på mig vanliga sockar ovanpå plastsockarna så dom sitter tajta mot huden.

 

FOOTNER EXFOLIATING SOCKS

FOOTNER EXFOLIATING SOCKS, BÄBISFÖTTER, FÖRHÅRDNADER, SPRUCKNA HÄLARFOOTNER EXFOLIATING SOCKS, BÄBISFÖTTER, FÖRHÅRDNADER, SPRUCKNA HÄLAR

 

Kram Kicki

Kommentera