TANKAR PÅ KVÄLLSKVISTEN!

Hej hej!

Jag är såå uttråkad nu, jag har gått från att jobba HELA tiden till att bara ha 1-3 jobb i veckan.. såklart slår det ekonomiskt och det stressar mig men jag tänker att de finns dom som har det betydligt värre i denna pandemi. Jag hoppas att det rullar på igen efter sommaren och att jag kan jobba ikapp lite då.

Det kommer ju inga utländska artister hit nu, det är sparsamt med tv – produktioner och det är sparsamt med plåtningar. På SVT var jag några dagar i veckan innan pandemin men nu är det ”bara” ett pass i veckan. Är såklart väldigt tacksam för de jobb jag får men det kliar i fingrarna och jag vill ju bara sätta igång att jobba igen som förut.

Vad sysslar jag med då med all ledig tid? När jag inte tränar, går promenader eller städar hemma.. jo jag äter MAJSKAKOR och betygsätter dom hahaha.

 

 

Här har ni min nummer 1, 2 och 3 i ordning 🙂 Första plats MAJSKAKOR POPCORN, andra plats MAJSKAKOR RANCH och tredje plats MAJSKAKOR GRILL. Har ni testat dessa?

 

Några andra tankar just nu:

HUR många gånger kan man öppna ett kylskåp på en dag?? Hahaha, flera än jag som öppnar och kollar om det finns något gott att äta ca 100 gånger om dagen?

Öppnade precis skafferiet och hittade en ansiktskräm från DERMACEUTIC där hahahaha, alltså va?? Jag har tappat det nu..

thumbnail_IMG_2113

Finns det inget att äta så kan man smörja in sig i alla fall haha!

 

En sak jag fullständigt exploderar över är TELIA reklamen där en massa människor sjunger ” åh vi håller om varann när det blåser kallt.. Gaaaah!! Jag vill kasta ut TVn genom fönstret varje gång jag hör den och det är ju 100gånger om dagen minst..

 

Ja det var lite tankar såhär på kvällskvisten 🙂

Sköt om er så hörs vi i morgon igen! I morgon ska jag faktiskt hem till en kompis som har en enorm balkong så vi kan umgås utomhus och med avstånd – perfekt!

 

Kram kram!

 

 

4 reaktioner på ”TANKAR PÅ KVÄLLSKVISTEN!

  1. Jag tycker den reklamen är så gullig. Jo äter riskakor ibland. Dom mättar bra och inga onödiga kalorier. Har kommit in i en period då jag kollar nytt smink. Tycker det är så kul. Beror nog på att jag lever upp på våren och sommaren. Trevlig helg. 😊

  2. Håller med att det där är en låtslakt i den högre skolan. 🙉 Fattar att det ska va så käckt i dessa tider men man kan ju knappt höra att det är Ratata och ABBA-Fridas låt (som för övrigt är grym i deras version). Tack för tipsen om riskakorna, ska testa och göra egen topplista!

Kommentera