Hugo boss, HUGO BOSS PARFYM, HUGO BOSS ALIVE, PARFYM, KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST

HUGO BOSS – ALIVE!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag har verkligen skaffat mig nån form av parfymgarderob – jag tycker det är så spännande och roligt med parfymer. Anpassar doft efter humör och klädstil. Har parfymer jag gillar mera på dagen och andra till kvällen.

Mitt senaste inköp är HUGO BOSS ALIVE som beskrivs som en parfym med fuktiga och träiga noter.

Det är svårt att beskriva dofter men tittar jag på shoppen så beskrivs den såhär:

”Doften utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena. Doften vilar på en sprudlande och kraftfull bas med noter av kinesiskt cederträ, krämigt sandelträ, olivträ och nutkacypress från Alaska.”

 

♥ Du hittar parfymen HÄR (adlink)

 

HUGO BOSS ALIVE

Hugo boss, HUGO BOSS PARFYM, HUGO BOSS ALIVE, PARFYM, KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTISTHugo boss, HUGO BOSS PARFYM, HUGO BOSS ALIVE, PARFYM, KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”HUGO BOSS – ALIVE!

  1. Den måste jag dofta på! Gillar också parfymer och favoriten är Ma vie från Hugo Boss.

Kommentera