LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,

BÄSTA PÅSKÄGGET FRÅN LH COSMETICS!

Hej hej!

Alltså jag måste verkligen hylla LH Cosmetics! I påskas så fick jag hem ett påskägg med deras nya highlighter och för några dagar sedan skulle jag fota och skriva om den till er men när jag håller i den så känner jag hur den glider ur min hand och går i tusen bitar på golvet – la upp misären på Instagram och jag får detta av dom ♥

TACK snälla team LH Cosmetics!

 

LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,

LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,

I påskägget hittade jag många av mina favoriter – häng med så visar jag er!

 

THE EYE KIT

LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,

Penslarna i THE EYE KIT! Jag jobbar även mycket med en pensel från dom som heter ALL OVER BRUSH 306.

 

FANTASTICK LIPSTICK

LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,

LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,

LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,

Läppstiften är mina favoriter – jag använder dom även som krämrouge. Dom finns i flera färger och är helt ljuvliga. FANTASTICK LIPSTICK heter dom.

 

INFINITY HIGHLIGHTER

LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,LH Cosmetics, Linda Hallberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, The Eye kit, Infinity Highlighter, Fantastick lipstick,

Här är produkten jag skulle visa er – en ny highlighter som är gaaaalet fin!! Eller nej rättare sagt den är inte ny utan den är faktiskt med i deras första produkt som lanserades – en palett men nu finns den som singelprodukt och det gör mig väldigt glad! Den heter INFINITY HIGHLIGHTER och du kan verkligen använda den till allt!

Alla produkter är veganska!

 

Bästa påskägget på länge 🙂 Mitt bästa påskägg var när jag som barn fick en Korfuresa med familjen, första resan utomlands – ett påskägg jag aldrig kommer glömma 🙂

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”BÄSTA PÅSKÄGGET FRÅN LH COSMETICS!

  1. Hennes läppstift verkar härliga. Jag har mest higlighter som är typ silverskimmer. Men är så blek. Kanske ska prova hennes så man får lite mer färg. Kram. 😊

Kommentera