ANTONIO AXU, ANTONIO AXU ANTI FRIZZ REPAIR CREAM, HÅRSTYLING, KICKIMAKEUPARTIST

STYLINGKRÄM TILL HÅRET SOM TAR BORT FRIZZ OCH ÅTERFUKTAR!

Inlägget innehåller adlink

Hej hej!

Vad använder ni för stylingprodukter i era hår? Har ni en stylingkräm? Kan tipsa om en från ANTONIO AXU som heter ANTI-FRIZZ REPAIR CREAM. Det är en leave-in kräm som motverkar frizz, återfuktar håret samt slätar ut och stärker det. Applicera en liten klick i fuktigt eller torrt hår.

 

♥ Den finns på REA HÄR (adlink)

 

ANTONIO AXU ANTI-FRIZZ REPAIR CREAM

ANTONIO AXU, ANTONIO AXU ANTI FRIZZ REPAIR CREAM, HÅRSTYLING, KICKIMAKEUPARTIST

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”STYLINGKRÄM TILL HÅRET SOM TAR BORT FRIZZ OCH ÅTERFUKTAR!

  1. Hej. Jag vill gärna köpa produkter som tar fram mitt lilla självfall. Men får nog fråga frisören finns så mycket att välja på. Men bra det med. Hittade en kräm men den luktar dill. Och det vill man ju inte. Kram.

Kommentera