JOBB OCH TRÄNING!

Hej hej!

Sitter och väntar på att åka till jobbet, idag är det plåtning på schemat. Vi börjar jobba kl 16.00 så det blir en sen kväll ikväll. Hann faktiskt med ett pass på gymmet idag. Jag har nästan enbart kört hemmaträning nu pga Corona men nu kände jag att jag ville till gymmet och köra ett CrossChallenge pass. Alla vikter spritas och gruppantalet halveras så vi håller avstånden vilket är toppen! Hur gör ni med träningen i dessa tider?

På söndag startar inspelningen av Drömpyramiden igen så då har jag fullt upp i 6 dagar med inspelningen, skönt att inte behöva vara hemma för alla mina fönster är täckta med plast och alla möbler är dragna till mitten av golvet samt inplastade.. I 5 veckor ska det vara såhär – vi är vid halvtid nu så ca 2 veckor kvar. Alla våra fönster ska bytas ut. Det är ett gäng killar i mitt sovrum och jobbar där och jag hänger i vardagsrummet 🙂

 

Bild 2020-04-17 kl. 14.09

 

Längtar tills detta är klart men det är I-lands problem 🙂

Tog en bild med webbkameran därav dålig kvalité men det har ni nog överseende med.

 

Ha en fin fredag <3

Kram Kicki

2 reaktioner på ”JOBB OCH TRÄNING!

  1. Hej. när dom bytte hos oss nya fönster tog det Två Dagar. Och inget behövdes plastas in och så fick vi nya persienner. Hur kan det ta så lång tid hos dej. Trevlig lördag.

Kommentera