INDY BEAUTY

INDY BEAUTY!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag skulle vilja presentera några produkter som jag dock inte har hunnit testa än men är väldigt nyfiken på! Det är INDY BEAUTY som är ett helt veganskt märke. Dom har både makeup och hudvård.

Häng med så visar jag er några av produkterna här.

 

INDY BEAUTY

INDY BEAUTY

 

INDY BEAUTY THE MOISTURISING BOMB FACIAL MASK

INDY BEAUTY THE MOISTURISING BOMB FACIAL MASK är en fuktbomb som återfuktar på djupet. Masken har en långvarig effekt och stärker hudens fuktbarriär. Återfuktande egenskaper från näckrosextrakt och shea gör huden silkesmjuk och lugn.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

INDY BEAUTY 3 IN 1 EXFOLIATING FACIAL MASK

INDY BEAUTY 3 IN 1 EXFOLIATING FACIAL MASK är en trippelverkande ansiktsmask som exfolierar huden med BHA-syra, AHA-syra, enzymer från granatäpple och korn från silika. Extrakt från rosa pomelo avlägsnar döda hudceller och främjar hudens cellförnyelse. Resultatet är en ren och len hud med förnyad lyster. Rekommenderas från 16 år.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

INDY BEAUTY SOS SPOT TREATMENT

INDY BEAUTY SOS SPOT TREATMENT är en punktbehandling som löser upp tilltäppta porer och lugnar begynnande finnar. Niacinamide verkar porsammandragande medan AHA-syra exfolierar döda hudceller och motverkar missfärgningar. Passar fet och oren hy.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

INDY BEAUTY ELEXIR SERUM

INDY BEAUTY MOISTURISING ELIXIR SERUM är ett återfuktande och djupverkande serum som stärker hudens fuktbarriär och försvar. Extrakt från näckros och vit pion verkar uppfriskande och lugnande samt boostar och skyddar huden. Extraktet från den vita pionen korrigerar även missfärgningar och ger lyster.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

INDY BEAUTY ROUGEIMG_2683

INDY BEAUTY MAKE ME BLUSH ROUGE är ett lätt, högpigmenterat rouge som ger ansiktet en naturlig färg och lyster som varar hela dagen. Den sammetslena texturen är enkel att applicera och bygga upp för önskad intensitet. Finns i nyanserna jasmine och inez.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

INDY BEAUTY LIPGLOSSIMG_2679

INDY BEAUTY TIME TO SHINE LIPGLOSS är ett mjukgörande läppglans som ger maximal glans. Lätt att applicera och sitter kvar på läpparna hela dagen, utan att kladda eller torka ut. Finns i nyanserna agnes, elvira och nikoline.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

IMG_2684IMG_2685

INDY BEAUTY EYES EYES BABY EYESHADOW PALETTE är en multifunktionell palett med fyra högpigmenterade, sammetslena ögonskuggor som varar länge på ögonlocket. Finns i nyanserna chloe och leah.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

KRAM KICKI

Kommentera