PRIORI SKIN DECODED LCA SMART PEEL PADS, PEELING

PRIORI PEEL PADS! HUD SOM STRÅLAR!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag älskar produkter med smarta lösningar som dessutom gör underverk för huden! PRIORI LCA SMART PEEL PADS är pads indränkta med exfolierande AHA syror som ger en jämnare hudstuktur, hudton och en massa lyster. Den förbereder huden att ta emot all göttighet som finns i serum och krämer.

Produkten minimerar även porer, gör rent huden samt minimerar linjer i ansiktet.

Du tvättar först ansiktet som vanligt, sen sveper du padsen över torrt ansikte och undvik ögonen. Det kan sticka lite i huden men det är helt normalt, produkten ska inte sköljas bort utan du adderar sedan bara din hudvård. Används 1-3 gånger i veckan.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

PRIORI LCA SMART PEEL PADS

PRIORI SKIN DECODED LCA SMART PEEL PADS, PEELINGPRIORI SKIN DECODED LCA SMART PEEL PADS, PEELING

 

KRAM KICKI

 

 

Kommentera