Hellasgården, Kicki Burman, Kickimakeupartist

LITE LEDIG TID!

Hej hej <3

Hur mår ni? Jag har jobbat så mycket under coronatiden som varit och kroppen har verkligen varit på helspänn hela tiden eftersom jag är så nära dom jag sminkar och utan skydd. Rädslan att bli smittad varje gång man sminkar en person blev för mycket så nu har jag valt att ta ett steg tillbaka och inte jobba så mycket under en period för att se vart allt landar och om det kommer nya direktiv och riktlinjer. Det känns bäst så <3

Håller mig ifrån gymmet så gott det går, har fått ett träningsprogram från en av mina fantastiska tränare så jag kan köra på hemma, jag tar promenader och undviker kollektivtrafiken. Går överallt. Jag gör verkligen allt jag kan för att skjuta upp smittan så länge det går,  för smittad det kommer jag nog bli med tanke på mitt yrke..

 

Hellasgården, Kicki Burman, Kickimakeupartist

Idag åkte jag och en kompis till Hellasgården för en promenad i skogen – så skönt med sol, frisk luft och fågelkvitter!

 

thumbnail_452235C9-49C8-44C2-9536-D916E9C75997

Jag gör dipp på minikvarg och käkar morötter, jag kan ju verkligen INTE sitta i soffan utan något att äta på eller dricka hahaha, kan bli farligt i längden men håller mig till nyttiga snacks än så länge haha! Säg att jag inte är ensam, vilka är ni som kan sitta och titta på en film eller serie utan något att äta eller dricka – vilka är ni?? 🙂

 

Kram Kicki <3

Kommentera